Lindsay Lohan uimapuvussa upea näky – lomailee Malediiveilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan muistetaan elokuvatähtenä, joka on ollut viime vuosien aikana monien kohujen keskellä. Nainen teki hetki sitten paluun takaisin median valokeilaan julkaisemalla uutta musiikkia.

Tällä hetkellä 34-vuotias Lindsay Lohan lomailee Malediiveilla, jossa tähti näyttää nautiskelevan leppoisista päivistä turkoosin meren ympäröimänä. Nainen on julkaissut neljä upeaa kuvaa, joissa tähti uiskentelee uima-altaassa henkeäsalpaavan kauniin maiseman edessä.

Viime vuoden aikana Lindsay Lohan on ollut paljon kotonaan Dubaissa koronapandemian vuoksi. Tähti on aiemmin kertonut nauttivansa rauhallisesta elämästä Dubaissa lähinnä siitä syystä, että siellä ei ole paparazzeja seuraamassa hänen jokaista liikettään.