Lucy Hale paljasti videolla miten Hollywood-meikki syntyy

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Nainen on kertonut viettäneensä koronavuoden aikana päivänsä lähinnä koiransa kanssa. Taannoin Lucy Hale alkoi myös tapailemaan häntä 20 vuotta vanhempaa näyttelijäkomistusta Skeet Ulrichia.

Nyt 31-vuotias Lucy Hale nähdään British Vogue -kanavan julkaisemalla videolla, jossa Hale paljastaa miten näyttävä Hollywood-meikkityyli syntyy. Video on osa My Beauty Tips -sarjaa, jossa julkisuudesta tunnetut kaunottaret kertovat omia kauneussalaisuuksiaan ja kuvaavat meikki- ja ihonhoitorutiininsa videolla.

Lucy Hale aloittaa meikin tekemisen hoitamalla ihoaan aluksi kosteusvoiteilla ja seerumeilla. Virheettömän meikkipohjan päälle nainen tekee ruskean sävyillä kevyen silmämeikin. Ripsivärin ja poskipunan jälkeen väriä kasvoille tuo lopuksi koko meikin kruunaava tummanpunainen huulipuna, joka on koko Hollywood-meikin kulmakivi.