Megan Thee Stallion heruttelee videolla – takapuoli heiluu strippiklubilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Megan Thee Stallion on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi Yhdysvaltojen hiphop-piirien kirkkaimmista nousukkaista. Texasin Houstonista kotoisin oleva tähti tunnetaan rohkeasta tyylistään niin kappaleiden sisällön kuin asuvalintojen suhteen.

Rohkea linja jatkuu myös Megan Thee Stallionin Movie-kappaleen tuoreella musiikkivideolla. Strippiklubille sijoittuvasta videosta ei puutu twerkkausta, takapuolia, paljastavia tyylejä eikä arvokkaita alkoholijuomia. Kappaleella vierailee räppäri Lil Durk.

Megan Thee Stallion nousi kuuluisuuteen etenkin jättihitiksi nousseen Hot Girl Summer -kappaleen ansiosta. Viime vuonna kohua herätti Cardi B:n WAP-hitti, jolla räppäriä kuultiin vierailevana tähtenä. Megan Thee Stallionin ensimmäinen studioalbumi, Good News, julkaistiin marraskuussa 2020.