Mikä näky! Kanadalaispoliitikko ilmestyi alastomana parlamentin etäkokoukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Työpaikan videopuhelun välityksellä toteutettavissa etäpalavereissa pukeudutaan usein rennommin kuin kasvokkain suoritettavissa tapaamisissa. Eräs kanadalaispoliitikko sai kuitenkin taannoin huomata, miksi web-kameran äärellä kannattaa olla tarkkana. Kameran päälle jääminen johti koomiseen vaatemokaan tahattoman viuhahtamisen muodossa.

Kanadan liberaalipuolueen edustaja William Amos osallistui keskiviikkona kotoaan parlamentin alahuoneen istuntoon, joka järjestettiin sekä etänä että parlamenttissa paikan päällä. Osallistujien yllätykseksi hänet nähtiin videopuhelussa vailla rihmankiertämää. Intiimialuettaan puhelimella peitellystä Amosista otettu ruudunkaappaus levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa.

– Kyseessä oli epäonninen virhe. Kamera oli vahingossa päällä vaihtaessani työvaatteisiin hölkkäämisen jälkeen. Pyydän vilpittömästi anteeksi edustajainhuoneen kollegoiltani tätä tahatonta häiriötekijää, William Amos kuvaili tiedotteessaan Huffpost-lehden mukaan.

https://twitter.com/TheRealKeean/status/1382468200042954754