Christina Aguilera avautui ulkonäköpaineista: ”Vihasin superlaihana olemista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Christina Aguilera loi uraa musiikin parissa jo lapsesta saakka. Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen hän nousi teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Nyt artisti on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan.

– Vihasin superlaihana olemista aloittaessani urani. Täytettyäni 21 aloin saamaan lihaa luiden ympärille ja rakastin uusia kurvejani. Arvostin sitä, että minulla oli takapuoli, Christina Aguilera kuvaili Health-lehden haastattelussa.

– Varhaisten kuvieni katseleminen on vaikeaa, sillä muistan tunteneeni oloni epävarmaksi. En haluaisi enää ikinä olla parikymppinen. Siinä iässä on omien ajatuksiensa vanki ja vielä etsimässä itsetuntoaan. Ikääntyessäsi lopetat itsesi vertaamisen muihin, alat arvostamaan vartaloasi ja sen omistamista, Aguilera jatkoi.

Joulukuussa 40 vuotta täyttäneen Christina Aguilera rakastaa edelleen kameralle laittautumista, mutta kertoo kaikista palkitsevinta olevan lopulta arvostaa itseään sellaisena kuin hän on. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen.