Elsa Hosk esitteli raskauden jälkeistä vartaloaan – julkaisi kuvat kaikkien nähtäväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai 11. helmikuuta esikoisensa hänen poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy Tominkin isoäidin nimestä.

Nyt 32-vuotias Elsa Hosk julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee synnytyksen jälkeistä vartaloaan. Hosk on palautunut raskaudesta viidessä viikossa lähes entisiin mittoihinsa, mutta myöntää olleensa silti ajoittain ilkeä omalle vartalolleen.

Elsa Hoskilla on yllään valkoiset pitsialusvaatteet, joiden kanssa hän paljastaa keskivartalonsa Instagram-seuraajilleen. Tähti ylistää kuvatekstissään mahtavaa naisvartaloa ja sitä mihin hänen oma kehonsa on ollut kykenevä. Naisen mukaan jäljellä on vielä hieman löystynyttä ihoa ja pieni vatsakumpu yhdeksän kuukautta kestäneestä raskaudesta.