Mikä vartalo! Popkaunotar Jessie James Decker poseerasi kuntosalilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen on keskittynyt jälleen hyvinvointiin ja laihduttanut kuntoilun ja terveellisen ruokavalion avulla viime vuoden aikana 11 kiloa.

Jessie James Decker on aiemmin todennut, että kuntoilu on hänelle todellista pakkopullaa ja hän on kokenut jopa vihaavansa treenaamista. Tuore Instagram-kuva kuitenkin todistaa, että liikunnan vihaajaksi tähti on viettänyt useamman treenin verran aikaansa kuntosalilla rautaa nostaessa.

Jessie James Decker julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee ylpeänä saavutuksiaan. 32-vuotias perheenäiti jännittää kuvassa hauiksiaan, joita ei voi olla huomaamatta. Myös tähden keskivartalo ja jalat näyttävät hyvin lihaksikkailta treeniasussa, joka koostuu tiukoista shortseista ja lyhyestä topista.