Erika Persson aikoo tehdä uraa bikinimallina?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tulleen realitypersoona Gunilla Perssonin tytär on ollut jo vuosien ajan arvostelun kohteena joidenkin mielestä liian rohkeiden kuviensa takia. Nykyisin Erika Persson on 18-vuotias, mutta saanut jo vuosia sitten Gunilla-äidiltään siunauksen poseerauksilleen. Niitä on siis jatkossa tulossa varmasti myös lisää.

Bikinimallina nyt poseeraava Erika joutui taannoin pitämään myös hieman taukoa sosialisesta mediasta hänen kuvistaan syntyneen kohun myötä. Nyt kuvankaunis nuori nainen poseeraa taas tyylikkäästi lähes ruotsin väreihin sointuvissa sinikeltaisissa biksuissa.

Etenkin keski-ikäiset naiset ovat paheksuneet viime aikoina Erikan vartaloa esitteleviä somekuvia. Osa ihmisistä on myös puolustellut nuorta televisiotähteä, sillä hoikat eivät heidän mukaansa ansaitse arvostelua osakseen siinä missä eivät lihavatkaan. Tärkeintähän on olla terve, olipa vartalo minkä mallinen tahansa.