Nainen upposi mutaan rannalla – tarvitsi lopulta palokunnan apua

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ongelmatilanteet voivat yllättää odottamattomissakin paikoissa. Eräs Yhdysvaltojen Bostonissa asuva nainen joutui taannoin pulaan jäätyään kiinni mutaan paikallisella rannalla.

Camille Coelho oli kävelemässä Bostonin Constitution Beachilla koiransa kanssa, kun hän huomasi uppoavansa vähitellen mudaksi muuttuneeseen rantahietikkoon. 54-vuotias nainen huomasi pian olevansa polvia myöten mudassa. Hän ei päässyt pois omin voimin.

Coelhon avunhuudot kantautuivat muiden rannalla olleiden korviin, ja pian apuun hälytettiin palokunta. Palokunnan avustuksella nainen onnistuttiin lopulta pelastamaan yllättävästä ongelmatilanteesta. Coelho kuvailee tilannetta Boston Herald -lehdelle osuvaksi vertauskuvaksi kuluneesta vuodesta.