Realitytähti Scheana Shay paljasti synnytyskassinsa sisällön – mukana rasiat napanuoralle ja istukalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Vanderpump Rules -realitysarjasta tunnetuksi tulleet kaunottaret Scheana Shay, Brittany Cartwright, Lala Kent ja Stassi Schroeder alkoivat kaikki odottamaan esikoisiaan viime vuonna. Tällä hetkellä kaikki kaunottaret Scheana Shayta lukuunottamatta ovat jo synnyttäneet, ja nyt myös Shay on alkanut valmistautumaan sairaalareissuunsa.

Scheana Shay halusi nyt tuoreella YouTube-videollaan esitellä mitä hän pakkasi mukaan sairaalakassiinsa. Sairaalakassi ei hänen kohdallaan tosin ole vain yksi kassi, vaan iso viikonloppulaukku, matkalaukku ja kaksi laatikkoa.

Scheana Shay halusi mielummin varautua kaikkeen ja pakata mukaan liikaa kuin liian vähän. Tähden laukusta löytyy kaikkea aina rintapumpusta kipugeeliin, aikuisten vaippoihin, välipaloihin ja latureihin. Mukaan lähtee myös kaksi tarvikelaukkua, joista toiseen säilytetään lapsen napanuora ja toiseen istukka, koska tähti aikoo syödä oman istukkansa ravintolisäkapseleiden muodossa.