Sylvie Meis ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin palauttanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Meis nähdään nyt useammassakin kuvallisessa päivityksessään esittelemässä täydellistä bikinivartaloaan eri puolilla maailmaa. Kaikki kuvat eivät kuitenkaan ole tuoreita, vaan niissä Sylvie kertoo kaipaavansa kovasti noita aikoja. Hän ei varmasti ole ainoa laatuaan, sillä monet suomalaisetkin kaipaavat aurinkolomia etelässä.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.