Vanessa Hudgensin biksushow sai jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Viime viikkoina näyttelijäkaunotar on muistellut aikaa ennen koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla.

Tällä kertaa Vanessa Hudgens on poseeraa poikkeuksellisen upeassa biksukuvassa, jossa hänellä on yllään punasävyiset bikinit ja samaa sarjaa oleva huivi. Vanessa kiittelee päivityksessään mukavasta lomasta The Goodtime Hotellia ja muun muassa supertähti Pharrell Williamsia, joka on yhtenä omistajana mukana kauniin hotellin toiminnassa.

Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrellin ja Vanessan lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.