Veret seisauttava hetki videolle – mies uhmasi vaaraa pelastaakseen lapsen raiteilta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan veret seisauttavaa tilannetta, jossa lapsi on vaarassa joutua junan alle. Onneksi paikalle ehti viime tipassa sankariksi tekonsa johdosta julistettu mies.

Intian Mumbaissa sijaitsevalla Vanganin rautatieasemalla kuvatulla videolla kaksi lasta nähdään kävelemässä laiturin reunan vieressä, kun toinen heistä putoaa alas raiteille. Juna on juuri lähestymässä asemaa, eikä lapsi pääse omin voimin ylös. Pian paikalle rientää junarataa pitkin raidemies Mayur Shelkhe.

Shelkhe onnistuu nostamaan lapsen turvaan. Hän kipuaa itsekin ylös junan lähestyessä vain metrien päästsä. Miehen epäitsekäs ja vaaraa uhmaava teko on arvatenkin kerännyt runsaasti kiitosta paikallisessa sosiaalisessa mediassa.