Chachi Gonzales paljasti kaiken raskaudestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat vuoden alussa odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös yksivuotias tytär Sophia Rose, josta on jo kesällä tulossa isosisko.

Chachi Gonzales julkaisi nyt suositulla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän vastaa kysytyimpiin kysymyksiin, joita hänen 1,65 miljoonaa seuraajaansa ovat hänelle esittäneet. Gonzalesille tämä raskaus on ollut helpompi kuin ensimmäinen, koska pahoinvointi loppui 12 raskausviikon jälkeen. Sofian kohdalla nainen oksensi joka päivä koko raskauden ajan ja pahoinvointi lakkasi vasta naisen synnytettyä.

Chachi Gonzales kertoi myös sen, että hän ei ole juurikaan harrastanut mitään ylimääräistä liikuntaa raskausaikana. Nainen laskee liikunnaksi kotityöt ja sen, että hän juoksee taaperon perässä ja kantaa pyykkejä yläkertaan ja takaisin. Tähteä ei jännitä tuleva synnytys, koska yhden lapsen jälkeen hän jo tietää pystyvänsä siihen.