Kelly Osbourne ratkesi jälleen päihteisiin – oli lähes neljä vuotta raittiina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on keskittynyt enemmän terveellisiin elämäntapoihin, joiden ansiosta tähti onkin onnistunut pudottamaan huomattavasti painoa. Nainen on elänyt pitkään ilman päihteitä, mutta paljasti nyt seuraajilleen, että hän oli ratkennut käyttämään.

Kelly Osbourne eli noin neljän vuoden ajan raittiina. Nyt 36-vuotias tähti on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan tunnustanut avoimesti, että hän on ratkennut päihteisiin. Hän halusi olla faneilleen rehellinen ja tunnustaa, että hän oli käyttänyt huumeita. Nyt nainen on kuitenkin jälleen takaisin kaidalla tiellä ja jatkaa parantumistaan riippuvuudestaan.

Osbourne hakeutui vieroitukseen neljä vuotta sitten käytettyään säännöllisesti erilaisia huumeita. Nyt nainen ei ole tällä kerralla vielä kertonut mitä päihteitä hän oli päätynyt käyttämään ratketessaan, mutta ilmeisesti kyse on kuitenkin muusta kuin alkoholista. Osbourne on luvannut kertoa faneilleen tarkempia tietoja tapahtuneesta myöhemmin julkaistavassa podcastissa.

– Olen selvä tänään ja huomenna, mutta opin nyt ainakin sen, että kyse on todella päivän elämisestä kerrallaan, Kelly Osbourne kertoi Instagram-tarinassaan.