Lizzo lähetti känniviestin ihastukselleen Chris Evansille – näin miestähti vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Nainen on todellinen monitaituri. Hän osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa.

Lizzolla on myös hyvin vahva yhteisö sosiaalisessa mediassa. Nyt nainen paljasti nolona, että hän lähetti ihastukselleen Chris Evansille viestin Instagramissa. Kolminkertainen Grammy-voittaja oli lähettänyt humalassa Chris Evansille sarjan emojeita, joita nainen myöhemmin katui TikTok-kanavallaan.

Lizzo julkaisi myöhemmin TikTok-kanavallaan videon, jossa hän näytti, että Chris Evans oli alkanut seuraamaan naista Instagramissa. ”Ei känniviesteissä ole mitään pahaa. Olen tehnyt täällä paljon pahempiakin mokia”, Chris Evans kirjoitti vastauksessaan 32-vuotiaalle Lizzolle.

@lizzo

Don’t drink and DM, kids…. for legal porpoises this is a joke

♬ original sound – HI I’M TATI 💕

@lizzo

#duet with @lizzo BITCH

♬ original sound – HI I’M TATI 💕