Temptation Islandin Mattun silikonipovi alusvaatteissa: ”Moikka, minä tässä vaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Silikonirintojaan mielellään esittelevä kurvitar käväisi sittemmin korjailemassa poveaan, kun vasemman rinnan implantti piti vaihtaa uuteen.

Tällä kertaa Mattu nähdään nauttimassa elämästä leppoisissa merkeissä, eli nautiskellen juomaa pelkkiin alusvaatteisiin sonnustautuneena. Povekkaan kuvansa yhteydessä näyttävä kaunotar toteaa yksinkertaisesti ”Moikka, minä tässä vaan”.

Vauhdikas luonnonlapsi Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Hänen ilmestymisensä Temptation Island Suomen saarelle toistamiseen kuitenkin floppasi pahasti, kun pari poistui nopeasti paikalta. Samanlainen floppi oli myös samalla kaudella niin ikään paluun tehnyt Joskun ja Karimin paluu, joka sekin päättyi lyhyeen.