Ireland Baldwin peppu paljaana – vilautti uutta tatuointiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 25-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohteista uraa mallimaailmassa. Tähdellä on myös iso joukko seuraajia sosiaalisessa mediassa, jossa hän ihastuttaa fanejaan päivittäin näyttävillä kuvillaan.

Ireland Baldwin on monien muiden julkkiskaunottarien tavoin villinnyt seuraajiaan Instagramissa seksikkäillä ja vähäpukeisilla kuvillaan. Nyt tähti päätti esitellä tuoreessa kuvassa pakaroitaan ja etenkin uutta tatuointiaan, jonka hän on ottanut takapuoleensa.

Ireland Baldwin on ottanut toiseen pakaraansa tatuoinnin, jossa on lehmitytön saapas ja Yeehaw-teksti. ”Hankin uuden tatuoinnin, koska rakastan impulsiivisten päätösten tekemistä”, Baldwin selitti kuvatekstissään. Samalla nainen sanoi pitävänsä hieman taukoa sosiaalisesta mediasta.