Pummilla matkustanut pakeni lipuntarkastajaa ratikan ikkunasta – pako tallentui videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni on joskus tullut matkustaneeksi julkisissa liikennevälineissä ilman lippua, mutta toiset tekevät niin kutsutusti pummilla matkustamisesta elämäntehtävän. Jotkut heistä ovat valmiita tekemään vraarallisiakin tempauksia välttyäkseen tarkastusmaksulta.

Ukrainan Tšerkasissa kuvatulla videolla todistetaan hämmentävää välikohtausta paikallisessa raitiovaunussa. Vaunuun on ilmestynyt lipuntarkastaja, mutta kaiketi ilman lippua matkustanut nuorimies on päättänyt välttyä tarkastusmaksulta keinolla minä hyvänsä.

Jäniksenä matkustanut mies nähdään kiipeämässä ulos vaunun avonaisesta, ahtaasta yläikkunasta. Onnistuttuaan pääsemään turvallisesti ulos vaunusta hän näyttää vielä lipuntarkastajalle keskisormea. Video levisi nopeasti viraalina alun perin Facebookissa ja myöhemmin muilla videoiden levittämiseen tarkoitetuilla alustoilla.