Cara Delevingnen sänkyposeeraukseen eksyi intiimi yksityiskohta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen huippumalli Cara Delevingne on tehnyt hyvin menestyksekästä mallin uraa jo vuosien ajan. Cara Delevingne nimettiin tammikuussa Britannian eniten tienaavaksi malliksi, kun hänen viime vuoden tulonsa kohosivat lähes 16 miljoonaan puntaan. Lisää miljoonia tulee yhteistyöstä Puma-urheiluvaatemerkin kanssa.

Cara on nähty usein rohkeissa kuvissa niin lehtien palstoilla kuin sosiaalisessa mediassakin, joista vain somessa on tiukat rajat kuvissa näkyvälle paljaalle pinnalle. Nyt Delevingne on kuitenkin venyttänyt sosiaalisen median sääntöjen rajoja, kun hän poseeraa sängyssään maaten. Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa vilahtaa somesääntöjen mukaan hieman liikaa. Aika näyttää poistetaanko kuva liian rohkeana.