Taylor Ross palvoi aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Taylor Ross on viime aikoina joutunut koronakriisin takia turvautumaan sosiaalisessa mediassa arkistokuviinsa, ja nyt synttärionnittelut rakkaalle ystävälle onnistuivat samalla tavalla. Onnittelujen kanssa Ross toivoi voivansa jakaa vielä monet upeat seikkailut yhdessä ystävänsä kanssa.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.