Goottikaunotar tuunattiin silikonipovella – keväinen lateksipuku nuolee vartaloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty Ink kuvailee olevansa luksustyylinen bimbo, joka rakastaa rokkia ja rouheaa elämäntyyliä. Nainen on varustautunut kevääseen tavallista peittävämmällä asukokonaisuudella. Hän on pukeutunut kokovartalolateksiin.

Jättisuurilla rinnoilla varustettu Kitty kameralle poseeraamisesta. Hän on julkaissut Instagramiin uhkeita otoksia, joista yksi esittelee vartalonsa muotoja punamustassa puvussa.

Hän on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. 46-vuotias nainen kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Pääasia on, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen.