XL-mallikaunotar Lizzo julkaisi alastonkuvansa muokkaamattomana – paljasti samalla hyvän syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Lizzo on viime vuosina noussut poptaivaan kimppaimpien tähtien joukkoon. Erityisesti toissa vuonna ilmestyneellä Cuz I Love You -levyllään mainetta niittänyt tähti yhdistelee musiikissaan elementtejä niin hip hopista, soulista kuin popistakin.

Lizzo aloitti taannoin yhteistyön kosmetiikkamerkki Doven Self-Esteem Project -projektin kanssa. Tähti jakoi Instagramissa muokkaamattoman otoksen, jossa hän poseeraa kameralle alasti. Kiitosta muun muassa Chelsea Handlerilta, SZA:lta, Grimesiltä ja Marc Jacobsilta keränneessä kuvassa tähti kertoo halunneensa ottaa kantaa kauneusihanteisiin poseeraamalla luonnollisissa merkeissä.

– Tervetuloa härän vuodenaikaan. Haluan juhlistaa sitä antamalla teille tämän editoimattoman selfien. Yleensä muokkaisin vatsaani ja pehmentäisin ihoani, mutta beibi, halusin näyttää kuinka hoidan asiat au naturel -tyyliin, Lizzo kirjoitti.