Madonnan tyttärestä varttui uhkea mallikaunotar – poseeraa rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 24-vuotias tytär. Vanhempiensa ulkonäkögeenit perinyt nuori nainen on luonut vuosien ajan uraa mallina, esiintyen muun muassa tunnettujen merkkien mainoskampanjoissa.

Nyt Lourdes Leon nähdään poseeraamassa Vanity Fair -lehden sivuilla. Lehden näyttävissä otoksissa tähtien punertaviksi hiuksensa värjännyt tytär esiintyy rohkeissakin merkeissä uima-altaan reunalla.

Vanity Faitin haastattelussa Lourdes Leon avaa sanallista arkkuaan muun muassa suhdehistoriastaan. Hän paljastaa Call Me By Your Name ja Pikku naisia -elokvuista tunnetun näyttelijä Timothee Chalametin olleen hänen ensimmäinen poikaystävänsä. Kaksikko kävi teini-ikäisinä samaa koulua, ja Loudes paljastaa arvostavansa Timotheeta edelleen.