Elizabeth Hurley juhli biksuissa – vetosi luonnon puolesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Torstaina 22. huhtikuuta vietettiin Earth Dayta, eli kansainvälistä Maan päivää. Kyseisenä 1970-luvulta saakka vietettynä päivänä pyritään kohentamaan ihmisten tietoisuutta ympäristöasioita ja puhtaan veden sekä ilman tärkeydestä.

Maan päivää juhlistivat sosiaalisessa mediassa lukuisat kuuluisuudet. Heidän joukossaan oli brittiläinen näyttelijä ja malli Elizabeth Hurley. 55-vuotias tähti poseerasi Instagramissa mustissa bikineissä, ja jakoi seuraajilleen samalla ympäristön suojeluun liittyvän viestin.

-Olen Maan päivänä päättänyt muistella yhtä suosikkipaikoistani, Maladiiveja. Meri on hämmästyttävä asia, mutta yksi suurimmista valtameriä uhkaavista haasteista on muovisaaste. Yritetään yhdessä lopettaa kertakäyttömuovipullojen käyttö, Elizabeth Hurley kirjoitti näyttävän Instagram-kuvansa yhteydessä.