Eurajoelta kadonnut Lea Leikari yhä kateissa – poliisi epäilee henkirikosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi etsii 11. maaliskuuta kotoaa Eurajoen Sydänmaalta kadonnutta 60-vuotiasta Lea Leikaria. Leikaria on etsitty tuloksetta useaan otteeseen katoamispaikan lähimaastosta. Poliisin apuna etsinnöissä on ollut Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ja Leikarin katoamista on selvitetty poliisitutkintana.

– Tutkinnassa saadun selvityksen perusteella poliisi epäilee, että Leikari ei ole kadonnut omasta tahdostaan, vaan hän on joutunut henkirikoksen uhriksi. Asiasta on käynnistetty esitutkinta, Lounais-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.

Poliisi on vaitonainen mahdollisista henkirikoksen motiiveista. Viimeisin varma havainto Leikarista on torstai-iltana 11. maaliskuuta noin kello 19.30. Tämän jälkeen Leikarista ei ole havaintoja. Hänen matkapuhelimensa ei ole ollut käytössä eikä pankkitiliä ole käytetty katoamisen jälkeen. Tutkinnassa ei ole tullut esiin mitään muutakaan sellaista seikkaa, minkä perusteella Leikarin voisi olettaa olevan elossa.

Poliisi kaipaa edelleen kaikkia mahdollisia tietoja ja havaintoja Leikarin katoamiseen liittyen. Tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai kello 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Lea Leikari on noin 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänen vaaleat hiuksensa ovat luonnonkiharat ja ulottuvat noin leukaan asti. Leikarin ryhti on hieman eteen kumartuva. Leikarilla on ollut katoamishetkellä todennäköisesti jalassaan harmaat collegehousut sekä mustat Kuomasaappaat, mutta muusta vaatetuksesta ei ole tietoa katoamishetkellä.

Poliisi