Poliisi pyytää havaintoja Samuli Kukkosesta – viimeisin havainto Joensuussa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos on julkaissut maaliskuussa Joensuussa kadonneen Samuli Kukkosen katoamisilmoituksen. Tiedotteen mukaan 24-vuotias mies on ollut lähiomaisiinsa viimeksi yhteydessä 13. maaliskuuta 2021, eli kuusi viikkoa sitten.

– Katoamisilmoitus Samulista tehtiin poliisille joitakin päiviä sitten ja on mahdollista, että hän liikkuu Helsingin ja Lappeenrannan seuduilla. Liitteenä oleva kuva Samuli Kukkosesta on julkaistu hänen läheisten suostumuksella, Joensuun poliisilaitokselta kerrotaan.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tuoreista havainnoista hätäkeskukseen numeroon 112. Vanhemmat ja 13. maaliskuuta jälkeen tehdyt havainnpt ja tiedot voi ilmoittaa vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 415 232.