Ellen Jokikunnas julkaisi hulvattoman kuvan hääyöstään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja Ellen Jokikunnas tunnetaan monien televisio-ohjelmien juontajana. Parhaillaan Jokikunnas nähdään televisiossa Farmi-ohjelman toisen tuotantokauden juontajana. Nyt näyttävä nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa hulvattoman kuvan hääyöstään.

Ellen ja hänen aviomiehensä tapasivat yksitoista vuotta sitten Ellenin ystävän syntymäpäivillä, ja pariskunnan häitä juhlittiin lopulta kolme ja puoli vuotta sitten. Tuolloin tapahtui myös hieman odottamaton hääyö, sillä railakkaat juhlat olivat vieneet tuoreesta aviomiehestä mehut hyvissä ajoin ennen hääyötä.

Ellen julkaisi nyt parisuhteensa juhlapäivän kunniaksi sosiaalisessa mediassa hääyöstään otoksen, jossa aviomies nukkuu hotellihuoneen sohvalla ja Ellen poseeraa hänen vieressään. Kuvan yhteydessä Jokikunnas paljastaa mistä kuvassa on kyse.

– Enpä olisi 11 vuotta sitten tänään ystävän synttäreillä uskonut, että elämääni tupsahtaa ihmeellinen (ja omituinen) mies jota nykyisin aviomieheksenikin kutsun. (Tässä kuva meidän romanttisesta hääyöstä 3,5 vuotta sitten), Ellen kirjoittaa.

Juontaja Ellen Jokikunnas julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka hän kertoo olevan otettu hänen ja Jari-puolisonsa hääyönä kolme ja puoli vuotta sitten. Kuvassa Ellen vahtii puolisoaan, joka on nukahtanut sohvalle.

– Enpä olisi 11 vuotta sitten tänään ystävän synttäreillä uskonut, että elämääni tupsahtaa ihmeellinen (ja omituinen) mies jota nykyisin aviomieheksenikin kutsun. Tässä kuva meidän romanttisesta hääyöstä 3,5 vuotta sitten, Jokikunnas kirjoittaa kuvan saatteeksi.

Kommenteissa Ellen paljastaa parin alkaneen seurustella 23. huhtikuuta 2010. Hän päätti merkkipäivän kunniaksi jakaa kuvamuiston hääpäivältään.