Katie Holmesin ja nuoren kokin suhde karilla? Ovat enemmän erillään kuin yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Katie Holmes on seurustellut viime syksystä asti itseään nuoremman miehen, kokki Emilio Vitolon kanssa. Parin suhde on kuitenkin menettänyt kipinänsä, koska Katie on ollut elokuvakuvauksissa ja piipahtanut New York Cityssa ainoastaan satunnaisesti.

Page Sixin saamien tietojen mukaan Katie Holmes kävi New Yorkissa juhlimassa tyttärensä Suri Cruisen 15-vuotissyntymäpäiviä. Emilio Vitoloa ei näkynyt juhlissa. Holmesin ja Vitolon suhde ei ole vielä päättynyt, mutta sen tahti on hidastunut melkoisesti. Holmes haluaa olla yksinhuoltajaäitinä varma prioriteettien toteutumisesta. Hänellä ei ole kiire.

Emilio Vitolo oli tahollaan kihloissa aloitettuaan suhteen Katie Holmesin kanssa. Pariskunta vahvisti suhteensa joulukuussa Instagramissa. Vitolo työskentelee kokkina isänsä omistamassa Emilio’s Ballato -nimisessä ravintolassa.