Kim Kardashian on taas sinkku – tähteä kosiskelevat miljardöörit ja kuninkaalliset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin miljardöörin tittelin saanut Kim Kardashian on nykyään sinkkuäiti. Yrittäjä ja realitytähti läpikäy parhaillaan avioeroa ex-miehestään, hiphop-kuuluisuus Kanye Westistä. Potentiaalisia kumppaniehdokkaita Kimiltä tulee tuskin puuttumaan.

Kim Kardashiania on jo lähestytty Page Six -sivuston mukaan lukuisten menestyksekkäiden ja kuuluisien ihmisten toimesta. Monet heistä ovat yrittäneet lähestyä tähteä yhteisten ystävien kautta. Joukossa on niin Hollywoodin kärkinäyttelijöitä, urheilijoita, miljardööri-toimitusjohtajia kuin jopa kuninkaallisten perheiden jäseniäkin.

Vaikka Kim Kardashianille satelee treffikutsuja, ei hän etsi parhaillaan ketään rinnalleen. Tähden kerrotaan kuitenkin pitävän sydämensä avoimena mahdolliselle uuden kumppanin löytymiselle. Kimin ideaalin uuden kumppanin on kerrottu olevan tukeva, hauska, romanttinen, ahkera ja sellainen, joka arvostaa perhettä ja nauttii yksinkertaisista asioista.