Kiti Kokkosen 5 kauneusniksin listasta somehitti: ”Ilmaiset ja tehokkaat vinkit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten tietoisuuteen viimeistään Putous-viihdeohjelmasta noussut näyttelijätär Kiti Kokkonen tunnetaan erityisesti Tanhupallon sketsihahmosta, mutta hän on tehnyt pitkän uran näyttämötaiteen parissa jo kauan ennen Putousta.

Nyt Kokkonen on jakanut sosiaalisessa mediassa hulvattomat kauneusniksinsä, joita kannattaa tosin tulkita päinvastaisesti, mikäli haluaa saada näkyviä positiivisia tuloksia. Kokkonen julkaisi Instagramissa itsestään mustavalkoisen kuvan ja sen saatetekstinä viiden niksin listan.

– Ilmaiset ja tehokkaat vinkit silmäpussien saamiseksi! 1. Nuku liian vähän, 2. Stressaa kaikesta, 3. Syö ennen nukkumaan menoa aurajuusto tuc-kekseillä, 4. Juo liian vähän vettä, 5. Pese meikit vasta seuraavana päivänä. Parhaan tuloksen saat noudattamalla reilun vuoden näitä ohjeita, Kiti Kokkonen kirjoitti.