Ulkoterassille televisio? Samsungilta tulossa säänkestävä älytelevisio

Digi · Terhi Piiroinen

Terasseilla otetaan aurinkoa, uidaan uima-altaalla ja nautiskellaan kylmää juomaa. Entäpä sitten, kun televisiosta tulee lempijoukkueen matsi? On mentävä sisälle katsomaan peliä tai siirrettävä kannettava tietokone aurinkotuolin viereen.

Samsung tiedottaa uudesta ulkotelevisiosta, joka on tulossa markkinoille. Älytelevision nimi on säänkestävien ominaisuuksiensa takia The Terrace, eli suomennettuna terassi. Ulkotiloihin suunniteltu televisio omaa sääoloja kestävän rakenteen, joten vaatimustason noustessa myös hintalapun summan kohoaa useampaan tuhanteen euroon.

Samsungin mukaan uutuustelevision käsittely varmistaa täyden toimivuuden ja suojan kosteudelta, pölyltä ja lämmöltä, eikä omistajien tarvitse olla huolissaan sääolosuhteiden vaihteluilta. Televisiossa kerrotaan olevan heijastuksia estävää tekniikkaa, joka myös parantaa kontrastia heijastusten vähentämisen lisäksi. Tosin sanoen television annista voi nauttia ulkotiloissa myös aurinkoisina päivinä. Pakkasenkestävyys voi olla asia erikseen.