Christina Aguilera somekuvastaan: ”Mitä tyttö aidosti haluaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera loi uraa musiikin parissa jo lapsesta saakka. Maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen hän nousi teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa Genie in the Bottle -hitin myötä. Viime aikoina Christina on puhunut avoimesti häneen kohdistuvista ulkonäköpaineista ja siitä, kuinka hän lopulta alkoi arvostamaan vartaloaan.

Nyt Aguilera on esitellyt miltä farkut hänen vartalonsa yllä näyttävät. Samalla hän kiteytti varmasti monien muidenkin naisten ajatukset siitä, että ”Mitä tyttö aidosti haluaa on täydelliset farkut”. Siinä Christina varmasti osui oikeaan.

Joulukuussa 40 vuotta täyttäneen Christina Aguilera rakastaa edelleen kameralle laittautumista, mutta kertoo kaikista palkitsevinta olevan lopulta arvostaa itseään sellaisena kuin hän on. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.