53-vuotias Baywatch-kaunotar bikineissä – ei näytä vanhentuneen päivääkään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Donna D’Errico muistetaan erityisesti 90-luvulla suositusta Baywatch-sarjasta. Hän näytteli rantavahtien arjesta kertovassa sarjassa Donna Marcoa kahden tuotantokauden ajan vuosina 1996-1998.

Nyt Donna D’Errico on pukenut päälleen rantavahtien punaisen uimapuvun sijaan valkoiset bikinit. Otoksissa tähti poseeraa kameralle paljastavissa merkeissä, pidellen kädessään sateenvarjoa. 53-vuotias tähti hämmästytti tuoreissa kuvissa näyttämällä ikäistään huomattavasti nuoremmalta.

Ennen Baywatch-rooliaan Donna D’Errico poseerasi Playboy-lehdessä vuonna 1995 kuukauden Playmatena. Hän on myös näytellyt muun muassa Brooklyn 99, 9-1-1 ja Pulmuset-sarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän on tullut tunnetuksi Mötley Crüe -rokkari Nikki Sixxin ex-vaimona.