Marika Fingerroosin kaula-aukko vetää hiljaiseksi: ”Tälle asulle ei ole ulkona käyttöä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes pari vuosikymmentä sitten kotimaisiin pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuitenkin edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat usein varsinkin hänen miespuoliset seuraajansa innostumaan.

Nyt Marika on poseerannut todella antavalla kaula-aukolla varustetussa kesämekossa somekuvassaan. Otoksen yhteydessä hän toteaa, ettei tuossa asussa ole mitään asiaa ulos hyytävässä kevätkelissä. Sisällä on sen sijaan mukava chattailla.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.