Räppäri DMX haudattiin – ruumisauto ja hautajaissaattue loksauttivat jokaisen leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-legenda DMX kuoli viikonloppuna 50-vuotiaana. Tähti menehtyi taisteltuaan sairaalassa hengestään päiväkausien ajan yliannostuksesta aiheutuneen sydänkohtauksen ja happivajauksen seurauksena. Nyt supertähti on saatettu viimeiselle matkalleen. New Yorkissa järjestettiin viikonloppuna muistotilaisuus, jossa muun muassa räppärin lapset pitivät koskettavia puheita

DMX:n muistoa kunnioitettiin myös saattamalla hänet viimeiselle matkalleen valtavan monsteriauton kyydissä ja punaisessa ruumisarkussa. Kuljetusta saatteli jopa satoja moottoripyöriä, ja saattue loksautti taatusti jokaisen leuat kulkiessaan suurkaupungin katuja kohti Brooklynissä sijaitsevaa kirkkoa.

Internetissä levisi äskettäin huhu, jonka mukaan Beyonce ja Jay-Z olisivat ostaneet räppärin master-nauhat 10 miljoonalla dollarilla lahjoittaakseen ne ilmaiseksi tämän lapsille. Väite ei perheen mukaan pidä paikkansa.