Riku Niemisen poika vingutti isänsä kortilla 3 200 euroa peliostoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Riku Nieminen on näyttelijä, rumpali ja tanssija. Parhaiten hänet muistetaan kuitenkin Putous-sketsisarjasta, jossa mies nousi suureen suosioon hauskalla Munamies-hahmollaan. Nyt Nieminen on huvittanut Twitterissä kertomalla siitä miten hänen poikansa teki luvattomia peliostoja hänen pankkikortillaan.

Riku Nieminen koki viime perjantaina ikävän yllätyksen, kun hän huomasi, että hänen tililtään oli veloitettu tuhansilla euroilla mobiilipeliostoja. Perheenisälle kävi nopeasti selväksi, että asialla oli ollut oma kahdeksanvuotias poika.

Riku Niemisen tililtä oli lähtenyt yhteensä reilut 3.200 euroa, jotka poika oli käyttänyt Brawl Stars -nimiseen peliin tilatakseen itselleen timantteja. Nieminen tiedusteli Twitter-kanavallaan Supercell -yhtiöltä, että olisiko hänen mitenkään mahdollista saada rahoja takaisin, koska poika oli käyttänyt ne ilman hänen lupaansa. Aihetunnisteessaan tähti kiroaa sitä, että hän oli mennyt antamaan korttitietonsa kahdeksanvuotiaalle pojalleen.