Festivaalien peruuntumiset jatkuvat – Flow Festival peruttiin tältä vuodelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanne on johtanut isojen tapahtumien peruuntumiseen myös tulevan kesän osalta. Nyt peruutettujen listalle on päätynyt myös elokuussa järjestettäväksi suunniteltu Flow Festival.

– Olemme seuranneet kansainvälisen koronavirustilanteen kehittymistä ja tutkineet erilaisia mahdollisuuksia festivaalin järjestämiseen. Elokuun lähestyessä joudumme valitettavasti toteamaan, että edellytyksiä kansainvälisen suurtapahtuman järjestämiselle ei vielä tänä kesänä ole. Kaipuu tapahtumiin on valtava, ja suuntaammekin katseemme nyt seuraavan vuoden festivaaliin, jonka suunnittelu on jo aloitettu, Flow Festival tiedottaa.

Flow Festival järjestetään uusien suunnitelmien mukaan Helsingin Suvilahdessa 12.-14. elokuuta 2022, ja tapahtuman sisällöstä tullaan tiedottamaan ohjelman vahvistuttua. Vuodelle 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden tapahtumaan. Liput on kuitenkin myös mahdollista palauttaa ensi viikosta alkaen.