Kim Kardashian oli sinkkuna vain kaksi kuukautta – tässäkö uusi rakas?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin miljardöörin statuksen saanut realitytähti Kim Kardashian on nyt sinkkuäiti laitettuaan avioeron vireille räppäri Kanye Westin kanssa. Neljän lapsen äiti on jo nyt ollut kuumaa valuuttaa sinkkumarkkinoilla, koska treffikutsuja Kardashianilla on huhujen mukaan riittänyt.

Kim Kardashiania on kosiskellut julkisesti niin Hollywoodin kärkinäyttelijät, urheilijat, menestyksekkäät toimitusjohtajat kuin kuninkaallisten perheiden jäsenetkin. Nyt Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan nainen on jo valinnut itselleen uuden treffikumppanin alettuaan tapailemaan televisiosta tuttua toimittajaa. Kim Kardashianin ja Van Jonesin suhde alkoi aiemmin ystävyytenä, mutta nyt tähtien välille näyttää syttyneen romanttinen kipinä.

41-vuotiaan Kim Kardashianin erosta on vasta kaksi kuukautta aikaa, mutta tähti näyttää jo aloittaneen uuden suhteen CNN-toimittaja Van Jonesin kanssa. 52-vuotias Van Jones on pitkän linjan toimittaja, kirjailija ja asianajaja. Miehellä on edellisestä avioliitostaan Jana Carterin kanssa kaksi lasta, Mattai ja Cabral Jones.