Liam Payne avautui yhteishuoltajuuden haasteista – korona vaikeutti pojan tapaamista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Liam Payne on tullut suurelle yleisölle tutuksi aiemmin suositusta One Direction -poikabändistä. Bändin hajottua Payne lähti soolouralle, minkä jälkeen mies nousikin nopeasti kansainväliseksi tähdeksi myös omalla musiikillaan.

Liam Payne meni taannoin tyttöystävänsä Maya Henryn kanssa kihloihin. Mies seurusteli ennen Mayaa pitkään laulaja Cherylin kanssa ja heillä on myös yhteinen lapsi, Bear. Paynen mukaan Bear-pojan yhteishuoltajuudessa on ollut Cherylin kanssa haasteita etenkin nyt koronaviruksen aikaan.

Liam Paynen tulee People-sivuston mukaan joka kerta käydä ottamassa ensin koronatesti ennen kuin hän pääsee tapaamaan kolmevuotiasta poikaansa Bearia, joka asuu tällä hetkellä 37-vuotiaan Cherylin kanssa. Tapaamiset ovat myös melko lyhyitä vierailuita, jolloin Payne pääsee viettämään aikaa poikansa kanssa, koska Bear ei tällä hetkellä yökyläile Paynen luona.

Liam Payne kokee edelleen olevansa hyvin nuori isä. Hän puhui taannoin Bearin tarhan opettajan kanssa videopuhelin välityksellä. Kun tarhan opettaja puhui miehelle Bear-pojasta, 27-vuotiaasta Liam Paynesta tuntui yhä kuin hän olisi ollut keskustelussa se lapsi, josta opettaja puhui.