Mies selvisi kuolonkolarista hengissä – roikkui rekasta 30 kilometriä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Brasiliassa todistettiin taannoin veret seisauttavaa tilannetta yhden naisen hengen vaatineen kolarin seurauksena. Moottoripyöräilijä oli tarttunut kiinni kuorma-autoon ja pysytteli sen matkassa yli 30 kilometrin verran.

Anderson ja Sandra Antonio Pereira olivat nauttimassa huviajelusta Etelä-Brasilian Santa Catarinassa lauantaina, kun kuorma-auto törmäsi ajoneuvoon takaa päin. Sandra sai surmansa onnettomuudessa, mutta Anderson selvisi kuin ihmeen kaupalla ja jäi roikkumaan kuorma-auton ohjaamon sivusta. Kuljettaja ei suostunut pysähtymään motoristin aneluista huolimatta.

Kuorma-auto pysäytettiin lopulta tilannetta sivusta seuranneiden ihmisten ansiosta. Ohjaamosta ulos revitty kuljettaja pidätettiin poliisin toimesta. Teosta todennäköisesti murhasyytteen saavan kuljettajan epäillään ajaneen kuorma-autoa huumeiden vaikutuksen alaisena.

Sandra Antonio Pereira lennätettiin The Sun -lehden mukaan kolaripaikalta helikopterilla sairaalahoitoon, mutta hän kuoli lopulta vammoihinsa. Anderson puolestaan toipuu parhaillaan koettelemuksestaan paikallisessa sairaalassa.