Nainen unohti palauttaa videonauhan 20 vuotta sitten – sai nyt syytteen kavalluksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yli 20 vuotta sitten vuokrattu VHS-nauha on palannut kummittelemaan taannoin naimisiin mennyttä naista yllättävällä tavalla. Hän sai tietää saaneensa kavallussyytteen vuosikymmeniä sitten palauttamatta jääneestä vuokravideosta. Naisen mukaan hän ei edes itse vuokrannut koko videonauhaa.

Yhdysvaltojen Oklahomassa asuva Caron McBride oli yrittänyt vaihtaa sukunimeä ajokorttiin, kun hän sai kuulla olevansa etsintäkuulutettu. Häntä syytettiin kavalluksesta Sabrina the Teenage Witch, eli Sabrina teininoita -VHS-nauhan palauttamatta jättämisestä videovuokraamoon. Syyte oli annettu jo maaliskuussa 2000.

Caron McBridellä ei ole muistikuvaa nauhan vuokraamisesta, ja hän epäilee asialla olleen entinen asuinkumppaninsa jolla oli kaksi lasta. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan video vuokrattiin vuonna 2008 toimintansa lopettaneesta Movie Place -videovuokraamosta. Syytteet on sittemmin hylätty, mutta CBS-uutissivuston mukaan McBriden täytyy vielä saada tapaus kokonaan poistetuksi puhdistaakseen rikosrekisterinsä.