Hämmästyttävä näky – auto parkkeerattiin senttejä leveämpään talliin

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämmentävällä viraalivideolla tavataan belgialainen mies, joka osaa ottaa kaiken hyödyn irti pienestä tilasta. Hän onnistuu parkkeeraamaan autonsa täydellisesti vain muutamia senttejä sitä leveämpään talliin.

Eugene-nimisen vanhuksen autotalli on vain noin kuusi senttiä hänen Fiat Panda -autoaan leveämpi. Sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla hän ei kuitenkaan anna asian haitata itseään. Eugene osoittaa tilaa olevan tarpeeksi ajoneuvon ajamiseen sisälle, kunhan sen tekee tarpeeksi varovasti.

Fiat Pandan mahduttaminen autotalliin vaatii tosin hieman valmisteluja. Hänen täytyy ensin siirtää polkupyörä pois autotallista, ja kääntää autonsa sivupeilit sen sisään. Lisäksi autotallin seinät on suojattu varmuuden vuoksi pehmeällä materiaalilla, ja tallista kotiin johdattava ovi täytyy avata jotta Eugene pääsisi ulos ajoneuvostaan.

Belgian guy parks in a garage just 6cm bigger than his carbyu/poperdope innextfuckinglevel

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.