Green Dayn Suomen konsertti peruttu – korvaavaa keikkapäivää ei löydetty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka suurin osa kesän festivaaleista on koronatilanteen vuoksi jouduttu tänäkin vuonna perumaan, elättelee moni toiveita keikkojen jatkumisesta loppuvuodesta. Nyt Green Day -yhtyeen faneille on kuitenkin tarjoiltu huonoja uutisia.

Pitkän linjan rockyhtye Green Dayn oli määrä esiintyä Hartwalll Arenalla 31. toukokuuta. Vallitsevan tilanteen vuoksi konsertti on kuitenkin jouduttu perumaan kokonaan. Uutta korvaavaa esiintymispäivämäärää ei Live Nation Finland -tapahtumajärjestäjän mukaan onnistuttu löytämään.

Helmikuussa 2020 tuoreen Father of all Motherfuckers -levynsä julkaisseen Green Dayn suunniteltu Helsingin esiintyminen oli siirtynyt jo kertaalleen, sillä alun perin yhtyeen oli määrä esiintyä Suvilahdessa 27. toukokuuta 2020. Live Nation Finland on kehottanut asiakkaita palauttamaan lippunsa niiden ostopaikkaan.