Kourtney Kardashianin exä katkerana – paljastava pusukuva sai Younes Bendjiman avautumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja Poosh-hyvinvointisivuston luoja Kourtney Kardashian on noin neljän kuukauden ajan tapaillut Blink-182 -yhtyeestä tunnetuksi tullutta rumpalia Travis Barkeria. Pariskunta on viime aikoina osoittanut toisilleen julkisesti rakkauttaan melko rohkeilla kuvilla ja kuvateksteillä.

Etenkin Kourtneyn sosiaalisen median julkaisut ovat viime viikkojen aikana olleet hyvin seksikkäitä ja sisältäneet viittauksia hänen ja tatuoidun rumpalin harrastamaan seksiin. Nyt 42-vuotias Kourtney Kardashian julkaisi kuuman yhteiskuvan, jossa hän on hypännyt Travis Barkerin syliin hajareisin pelkissä bikinitangoissa.

Tähden entinen poikaystävä Younes Bendjima otti rohkeaan kuumaan kantaa Page Six -sivuston mukaan omalla kanavallaan. ”Häpeilemättömyydestä on tullut niin normaalia tänä päivänä, että siveellisyys tuntuu ihmisistä jo oudolta”, Bendjima kommentoi.

Younes Bendjima on hänen ja Kourtney Kardashianin eron jälkeen ottanut useamminkin kantaa kommentteihin, joita Kardashian on antanut suhteesta julkisesti. Bendjima on muun muassa kertonut haluavansa ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka haluavat puhua kasvusta, ideoista ja visioista sen sijaan, että juoruilevat muista.