Tosielämän ninja videolle – mies pysäytti auton hyppypotkulla ikkunan läpi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Internetissä levinneellä tuoreella videolla seurataan vaarallista tilannetta, jossa holtittomasti ajava autoilija uhkaa ihmisten turvallisuutta keskellä kaupunkia. Lopulta yksi paikallaolijoista pysäyttää hänet hämmästyttävän liikkeen avulla.

Välikohtaus tapahtui Albanian pääkaupungissa, Tiranassa sunnuntaina. Lommoutunut auto liikkui vaarallisesti keskellä Skandergin aukiota, kunnes Klodian Elqeni -niminen mies onnistui tekemään lopun tilanteesta. Hän suoritti hyppypotkun auton kuljettajan puoleisen ikkunan läpi.

Auton 32-vuotias, päihteiden vaikutuksen alla tapahtumahetkellä ollut kuljettaja pidätettiin. Kuljettaja oli törmännyt autollaan kolmeen ajoneuvoon ennen aukiota suojaavien aitojen läpi ajamista. CNN-uutissivuston mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut välikohtauksen aikana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.