Tuija Pehkonen ja Eero Ettala toteuttivat haaveensa – ovat nyt upean kesämökin omistajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiosta tuttu julkkispari Tuija Pehkonen ja Eero Ettala menivät naimisiin joulukuussa 2019 ja kalenterin mukaan julkkispari päätti perustaa perheen hyvin pian sen jälkeen. Pehkonen synnytti perheeseen poikavauvan viime syyskuussa ja onkin viimeisen puolen vuoden aikana julkaissut paljon ihastuttavia kuvia sosiaaliseen mediaan perheen vauva-arjesta.

Nyt Tuija Pehkonen julkaisi omalla Instagram-kanavallaan upean kuvan, jossa hän kertoi pitkäaikaisen haaveensa toteutumisesta. Perhe oli ostanut todella hienolta näyttävän kesämökin, jonka yksi sivu on kokonaan ikkunoista tehty. Suurien ikkunoiden ansiosta kaunis järvimaisema avautuu talon sisälle kuin valtava taidemaalaus ja valo pääsee tulvimaan sisälle.

– Terveisiä meidän mökiltä! En meinaa pysyä housuissani, kun oon niin intona! Vikoja remppahommia vielä, mutta ihan pian päästään sisustamaan, Tuija Pehkonen kirjoittaa kuvatekstissään.