Doja Cat hämmentää somessa ruskealla kuvalla: ”Tämä on takapuoleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huimassa nosteessa oleva artisti Doja Cat on tunnettu etenkin hänen viraalihiteiksi nousseista kappaleistaan kuten Boss Bitch ja Say So. Tähti vastaanotti taannoin myös ensimmäisen palkintonsa 2020 MTV Video Music Awards -gaalassa, kun hänet palkittiin vuoden parhaana uutena artistina.

Etenkin Yhdysvalloissa nousujohteista uraa tekevä 24-vuotias Doja Cat tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös naisen vahvasta läsnäolosta ja visuaalisuudesta sosiaalisessa mediassa. Tähti julkaisi juuri itsestään näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi täysin läpinäkyvässä mekossa. Nyt artisti näyttää julkaisseen lähikuvia takapuolestaan.

Doja Cat julkaisi Instagram-kanavallaan hämmentävän kuvasarjan, joka alkaa ruskealla kuvalla. Kuva kuvalta sumeista pikseleistä alkaa erottua kaarevia muotoja. Naisen kuvatekstin mukaan kyseessä on hyvin läheltä otettu kuvasarja hänen paljaasta takapuolestaan.