Mikä on vappunimesi? Hulvaton testi leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vappu lähestyy parhaillaan kovaa vauhtia ja se saa suomalaiset perinteisesti juhlatunnelmiin. Vappuaattona ja vappupäivänä monissa perheissä juhlitaan hyvän ruoan ja juoman parissa, vaikka koronakriisin myötä perinteiset vapputorit eivät tänä vuonna kerää suuria ihmismassoja. Jokainen suomalainen voi nyt nostattaa juhlatunnelmaa myös tarkistamalla mikä on hänen henkilökohtainen vappunimensä.

Huippusuosittu lapsiperhemedia Ruuhkavuodet on toteuttanut helppokäyttöisen vappunimigeneraattorin, josta jokainen voi nopeasti tarkistaa omansa. Vappunimi selvitetään syntymäpäivän perusteella, sillä päivän numero määrittelee ensimmäisen sanan ja kuukauden numero toisen sanan.

Tuloksena voi olla esimerkiksi Kännäävä Tippaleipä, Grillaava Skumpppullo tai Rasittava Nakkimuki. Oman vappunimen voi selvittää kätevästi tästä linkistä tai alla olevasta upotuksesta.