Hoikistunut Rebel Wilson esitteli vartaloaan alusasussa – on syystäkin ylpeä tuloksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebel Wilson on tullut vuosien saatossa tunnetuksi monista menestyksekkäistä rooleistaan muun muassa elokuvissa Pitch Perfect, Morsiusneidot ja The Hustle – Ammattina huijarit. Nainen on viimeisen vuoden aikana ollut paljon uutisotsikoissa myös siksi, että hän teki suuren elämäntapamuutoksen ja pudotti viime vuoden aikana yli 30 kiloa painostaan.

Elämäntapamuutoksen tehtyään Rebel Wilson on saanut täysin uudenlaisen itsevarmuuden. Tähti nähdään usein omalla Instagram-kanavallaan tiukoissa ja näyttävissä asuissa, joissa nainen haluaa esitellä saamiaan tuloksia. Nyt nainen julkaisi Instagram-tarinassaan peilin kautta otettuja kuvia pukuhuoneesta.

Kuvissaan nainen valmistautui kuvauksiin ja näyttää pukeneen ylleen mekon alle tulevan tiukan bodyn. Musta alusasu yllään 40-vuotias Rebel Wilson esittelee vartaloaan niin edestä päin kuin takaakin ja näyttää olevan hyvin ylpeä siitä mitä hän peilin kautta näkee.

Rebel Wilson, Instagram
Rebel Wilson, Instagram